House of Einstein start voor vrouwen! Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

Over ons

Het is onze missie om mensen verder te brengen door ze te helpen hun eigen stijl te ontwikkelen.

sohrab lach

Wij geloven in laten zien waar je heen gaat en staan voor wie je echt bent.

Wij geloven in jezelf zijn, en dat uitdragen in alles wat je doet. Het is onze visie dat een sterke eigen stijl ervoor zorgt dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Mensen die vanuit hun persoonlijke stijl richting geven aan hun leven, brengen de wereld verder vooruit.

danny1
danny2

Het is onze missie om mensen verder te brengen door ze te helpen hun eigen stijl te ontwikkelen.

In alles wat we doen willen we mensen inspireren volledig zichzelf te zijn door ze te laten ervaren wat een sterke persoonlijke stijl kan betekenen. We innoveren de manier waarop kleding gekocht wordt, zodat het vertalen van wie je bent in wat je draagt makkelijker en toegankelijker wordt.

leonard1
leonard2

Hoe het allemaal ontstond.

House of Einstein is in 2012 opgericht door Jantien Herfst en Mei Ling Tan. Na hun studie aan de TU Delft gingen ze hun twee grote passies achterna: mode en ondernemerschap.

Het idee was simpel: ervoor zorgen dat mannen snel en efficient kleding kunnen kopen die goed bij hun past. Het resultaat is een technologie-gedreven shopping service waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

House of Einstein is vernoemd naar het eerste kantoor in Leiden waar we zijn gestart. In dit bijzondere pand, het ouderlijk huis van co-founder Jantien, kwam Einstein tijdens zijn gasthoogleraarschap aan de Universiteit van Leiden geregeld over de vloer.

Inmiddels zit er een jong en enthousiast team in Amsterdam. Elke box is nog steeds uniek en wordt verzonden vanuit onze eigen warehouse.

Het team.