House of Einstein start voor vrouwen! Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

Onze personal shoppers.

Ze hebben jarenlange ervaring in de mode en werken dagelijks vol passie met kleding. Als personal shopper denken ze niet alleen met je mee, maar weten ze vaak al wat je nodig hebt voordat je dit zelf doorhebt.

image scaled

Elenita.

Elenita (33, Amsterdam) is altijd al gefascineerd geweest door mode: zowel cultureel, economisch, sociologisch, antropologisch en zelfs psychologisch. Geïnspireerd door haar moeder is ze de Modevakschool gaan doen waar ze al de kneepjes van het vak leerde. Sindsdien heeft Elenita altijd in de modebranche gewerkt: van retail tot creatieve fashion shoots. Stylen is waar haar passie ligt die ze uitoefent in haar baan als Personal shopper bij House of Einstein. Naast deze baan heeft ze een eigen, populaire sieradenlijn genaamd ‘The New Royals’.

🧒     Geboren in de Dominicaanse Republiek.

👏     Levensmotto: concentreer je op het positieve en niet op wat fout kan gaan.

👔     “Stijl betekent voor mij een verlenging van jezelf. Hoe je jezelf kan uitdrukken zonder woorden.”

🧥     Elenita houdt van klassiekers: items waar je van blijft houden, liefst met een verhaal. Ze heeft een uitstekend gevoel voor verschillende stijlen en weet mode te vertalen naar de klant. Een gave.

House of Einstein kledingbox personal shopper Lotfi

Lotfi.

Lotfi (35, Amsterdam) noemt zichzelf een artistieke probleemoplosser. En dat is hij! Lotfi is enorm servicegericht en gaat graag de diepgang in met klanten. Hij kan goed luisteren en is geïnteresseerd in de doelen van zijn klanten. Zijn creativiteit en passie voor alles wat ‘visueel mooi’ is maken hem de perfecte personal shopper. Hij werkt graag met kleur, verschillende structuren en is niet bang om iemand uit zijn of haar comfortzone te trekken. Van de boxen van Lotfi word je dan ook zeker blij. Net als van zijn telefoontje, overigens.

🧒     Geboren in Amsterdam.

👏     Levensmotto: if you can dream it, you can be it.

👔     “Stijl betekent voor mij mijn creativiteit uiten. Mezelf comfortabel en zelfverzekerd voelen in een goede outfit zorgt er dan ook direct voor dat ik een goede bui heb.”
🩳.     Lotfi heeft een voorliefde voor ‘tailored’ kleding en wordt heel erg blij van ambachtelijk geproduceerde items. Zijn favoriete merken zijn Profuomo, Gentiluomo maar ook streetwear merken als Forét en Les Deux.

IMG scaled

Ann-Sophie.

Ann-Sophie (22, Amsterdam) heeft een grote passie voor mode en styling. Om daar haar vak van te maken heeft ze modestyling aan de Akademie Vogue gestudeerd en diverse cursussen binnen de mode-industrie gevolgd. Het leukste onderdeel van haar baan bij House of Einstein vind ze: jouw persoonlijke stijl ontdekken en je te verrassen met de box die helemaal bij jou past.

🧒     Geboren in Amsterdam.

👏     Levensmotto: Blijf jezelf er zijn al genoeg anderen. Je leeft maar een keer. Als je iets wil doen, doe het nu.

👔    “Stijl is voor mij iets heel persoonlijks en unieks. Het is een kunstvorm waar je jezelf mee kunt uitdrukken op veel verschillende manieren.” 

IMG scaled

Sascha.

Sascha (24, Amsterdam). Komt uit een ondernemend gezin. Na het afronden van haar detailhandel opleiding is ze direct aan het werk gegaan. Ze heeft verschillende functies gehad binnen in de mode-industrie. Het leukste onderdeel van haar baan bij House of Einstein vind ze: jou leren kennen en je comfortabel en krachtig in je kleding laten voelen.

🧒     Geboren in Haarlem.

👏     Levensmotto: Het leven is er om er vandaag van te genieten.

👔    “Mode en stijl betekent voor mij om elke dag het beste van jezelf te laten zien.”

Emma

Emma.

Emma (23, Amsterdam) studeert Media, Informatie en Communicatie gestudeerd. Mode begon als een hobby, maar inmiddels is Emma uitgegroeid tot een senior personal shopper. Haar kracht is dat ze luistert naar de klant, zonder vooroordeel of invulling. Combineer dit met een enorm talen voor mode en het resultaat is: knallend mooie boxen en heel veel lovende feedback. Bij Emma ben je altijd in de juiste handen, voor een stoere, romantische of minimalistische look.

🧒     Geboren in Rotterdam.

👖.    Heeft een brede interesse in mode en vindt veel verschillende stijlen mooi. Emma vindt het vooral belangrijk waar de klant zich goed in voelt. ‘Your wish is my command’.

🕶     Houdt zelf van kleur en prints. Haar favoriete merken bij House of Einstein zijn Another Label, Fabienne Chapot en Kuyichi.

💬    “Ik vind dat humor in elke situatie het leven een stuk leuker maakt”.

House of Einstein kledingbox personal shopper Julie

Julie.

Julie (25, Amsterdam) studeerde mode aan de Jan des Bouvrie college, waar ze haar creatieve talent verder kon ontwikkelen. Julie is nuchter en straight-forward. Ze stelt de juiste vragen en maakt snel de vertaling naar goede outfits. Ze houdt van stoere en authentieke elementen in een outfit. Zo kiest ze graag voor mooie kleurcombinaties en innovatieve materialen.

🧒     Geboren in Bussum.

👖.    Heeft een brede interesse in mode en vindt veel verschillende stijlen mooi. Julie volgt veel mode influencers op Instagram.

🕶     Houdt zelf van kleur en prints. Haar favoriete merken bij House of Einstein zijn Second Female, Les Deux en Kings of Indigo.

💬    “Ben jezelf in alles wat je doet. Ook qua stijl. Trek je niet te veel aan van de rest”.

Ontdek jouw persoonlijke kledingstijl.

Laat onze personal shoppers je helpen met het vinden van kleding die past bij wat je uit wilt stralen en wie je wilt zijn. Bestel een kledingbox en betaal pas achteraf, voor de items die je leuk vond.